Gratis verzenden!

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Kaarten met mooie spreuken

kaarten met mooie spreuken

 Bestel kaarten met mooie spreuken en doe er meer mee: 3 handige tips!

Kaarten met mooie spreuken kun je voor allerlei gelegenheden gebruiken zoals verjaardagen, om iemand te feliciteren met een nieuwe woning en om je vrienden mee te verrassen. Maar je kunt er meer mee doen dan ze alleen versturen. Het is namelijk erg leuk om de kaarten creatief te gebruiken.

Ik ontwerp kaarten met spreuken voor Kaartje2Go, een online kaartenservice waar je tot 20.00 kaarten kunt bestellen die dan de volgende dag bezorgd worden. Ze hebben regelmatig leuke kortingsacties voor nog goedkopere kaarten. Wil je hiervan op de hoogte blijven, volg Kaartje2Go  dan op Twitter of via hun Facebook-pagina.

3 tips wat je kunt doen met kaarten met mooie spreuken:

1. Maak er een superleuk en origineel cadeautje van. Laat de kaart extra groot afdrukken en lijst het in. Dit kan alleen bij rechthoekige kaarten, de vierkante kaarten kun je maximaal laten afdrukken op 14 x 14 cm. Het beste is dus om te kiezen voor A4 formaat, daar kun je ook gemakkelijk een lijstje voor vinden en past het er meteen in. Lekker gemakkelijk dus! Het lijstje kun je bij de kringloopwinkel kopen, even een beetje opschuren en dan beschilderen met acrylverf. Zo hebt snel een erg leuk en persoonlijk cadeautje voor weinig geld.

2. Hang allerlei spreukenkaarten op met decoratietape. Je kunt bijvoorbeeld zwart-wit spreukenkaarten ophangen met gekleurd decoratietape in verschillende patronen. Je kunt deze tape weer heel gemakkelijk verwijderen van de meeste ondergronden dus na een tijdje kun je het weer heel gemakkelijk veranderen.

3. Laat je eigen spreuken afdrukken. Niet veel mensen weten dit, maar je kunt heel gemakkelijk je eigen spreuk op een kaart wilt zetten. In het bewerkingsprogramma bij Kaartje2Go klik je op de tekst op de kaart en dan kun je de tekst aanpassen zoals jij het wilt. Grotere of kleinere letters, een ander lettertype, of een andere kleur, alles is mogelijk.

De 10 meest verkochte spreukenkaarten

Klik op de kaart als je deze wilt bestellen via Kaartje2Go

kaarten met mooie spreuken

kaarten met mooie spreuken

motiverende spreuken

kaarten met mooie spreuken

kaarten met mooie spreuken

kaarten met mooie spreuken

kaarten met mooie spreuken

kaarten met mooie spreuken

kaarten met mooie spreuken