Gratis verzenden!

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Kaarten trekken online

 

NIEUW!

Innerlijk kind contactkaarten trekken:

innerlijk kind kaarten

Trek een innerlijk kind affirmatiekaart:

affirmatiekaarten trekken

Een SpeelseKunst creativiteitskaart trekken:

kaarten trekken

Trek een ADHD-coachingskaart:

kaarten trekken coachingskaarten

Trek een kunst-inzichtkaart:

kaarten trekken inzichtkaart

Een kaart trekken met een spreuk:

kaarten trekken

 Trek een inspiratiekaart:

kaarten trekken

*

Kaarten trekken is al eeuwenoud, en wordt voornamelijk gedaan om de toekomst te voorspellen en om inzicht in jezelf te krijgen. Je trekt een kaart of meerdere kaarten en  de betekenis ervan verteld iets over jou en je persoonlijke situatie. Bekende kaartspelen zijn Tarotkaarten en de Lenormand waarzegkaarten. Ook kun je kaarten trekken met gewone speelkaarten.

Ik ben altijd erg gefascineerd geweest door kaarten en ik ontwerp nu een soort moderne variant op de oude waarzegkaarten. Ik ontwikkel en ontwerp allerlei soorten kaarten met als doel: een ondersteunend middel die je helpt om in je kracht te komen, je creativiteit aan te spreken en je zelfhelend vermogen aan te spreken.

Hoe kun je het beste een kaart trekken?

Als je een kaart trekt, dan trek je die niet zomaar; die zegt iets over jouw persoonlijke situatie. Bij het kaarten trekken kun je het beste eerst even je aandacht naar binnen richten om je af te stemmen op jezelf en om een duidelijke vraag te formuleren. Welke vraag heb je eigenlijk diep van binnen? Waar wil je antwoord op hebben?

Trek een kaart, deze zal op symbolische wijze je vraag beantwoorden. Luister op zo’n moment heel goed naar je innerlijke stem en vertrouw daarop.

Als je een SpeelseKunst creativiteitskaart hebt getrokken is het heel goed om deze opdracht ook daadwerkelijk uit te voeren. Let goed op alles wat er aan gedachten en gevoelens bij je opkomt tijdens dit creatieve proces. Dit kan je helpen om jezelf te helen. Als je creatief bezig bent spreek je namelijk je zelfhelend vermogen aan en ben je bezig met je eigen natuurlijke medicijn.

Als je een spreukenkaart hebt getrokken, schrijf deze spreuk dan op en hang het op een plek waar je het vaak ziet, bijvoorbeeld op je keukenkastje of in de badkamer. Doordat je de spreuk steeds ziet zal het steeds meer betekenis voor je krijgen en zal het antwoord op je vraag duidelijk worden. En soms is het al meteen duidelijk, dan is het goed om je ervaring op te schrijven zodat je het verinnerlijkt.

Kaarten trekken online

Onder het kopje “kaarten trekken” kun je allerlei soorten kaarten trekken die ik aan het ontwerpen ben of al heb ontworpen en uitgegeven. Voor mij is dit een handige manier om nieuwe kaartensets te testen, en voor jou een mooie manier om gratis kennis te maken met de nieuwe producten die ik aan het ontwikkelen ben.

SpeelseKunst creativiteitskaarten zijn inmiddels uitgegeven door mij en worden verkocht. Je kunt een gratis kaart trekken online.

Kaarten die in ontwikkeling zijn en die je binnenkort gratis online kunt trekken zijn:

Brainstorm-kaarten

Out-of-the-box-schilderen

Innerlijk-kind-kaarten

Inspiratie-kaarten

 

Wil je meer weten over een (te verwachten) product? Neem dan contact op.