Kaartjes trekken voor inspiratie en inzicht.

Een mooie verzameling van de meest bijzondere en leukste kaarten die je online kunt trekken.

kaartje trekken online

Biografiek kaarten. Naar deze kaartjes heb ik lang moeten zoeken, ik had ze jaren geleden al ontdekt maar ik was ze helaas kwijtgeraakt. Gelukkig heb ik het weer gevonden want ze zijn zo leuk! Je begint met een levensvraag en trekt dan 3 kaartjes met een afbeelding. Al schrijvend wordt duidelijk wat deze kaarten jou te zeggen hebben.

Free the Genie. Een van mijn favoriete kaarten om mee te werken. Deze Engelstalige kaarten helpen je om op een creatieve manier met je vraag om te gaan. Er zijn allerlei mogelijkheden om dit te doen en je kunt zelfs je antwoorden per mail laten versturen. Meld je hier aan en probeer de kaarten 15 dagen gratis. Tip: Je kunt je best vaker aanmelden dan één keer.

Creativiteitskaarten. Inspirerende ideeën voor op het creatieve vlak: tekenen, schilderen, mixed media, collages maken etc. De kaarten halen de creativiteit uit jou en helpen je een persoonlijke stijl te ontwikkelen. Ook leuk voor kinderen!

kaartjes trekken

Daily affirmations. Hele mooie (Engelstalige) affirmatiekaarten. Met een mooi panfluitmuziekje op de achtergrond, je gaat er bijna van huilen 🙂

Totemdieren orakel. Trek een verleden, heden en toekomstkaart en laat je verrassen.

Runen orakel. Tip: Verwerk de runentekens creatief in een (mandala) tekening of schilderij.

ADHD-coachingskaarten. Als je ADHD hebt zoals ik, is het heel erg lastig om je leven op orde te krijgen. Er gaat veel tijd verloren met chaos in je hoofd, huis en leven. Dat is jammer want je hebt zoveel kwaliteiten en ideeën. Deze kaartenset helpt je om grip op je leven te krijgen zodat je weer tijd en ruimte hebt om de dingen te doen die je echt wilt doen.

kaartjes trekken

Elfen en feeën kaartjes trekken. Lieve kaartjes met een speelse tekening en een wijze boodschap.

Innerlijk kind kaarten. Deze Inner Child kaarten zijn prachtig vormgegeven. Dit zijn Tarotkaarten voor het innerlijk kind. Deze Inner Child kaarten zijn in het Engels maar er is ook een Nederlandse kaartenset verkrijgbaar.

Inspiratiekaarten. Deze kaarten zijn ontstaan uit een nooit afgemaakt 365 dagen project waar ik aan was begonnen. Ik bedacht een aantal weken elke dag een creatief idee. Dit zijn nu online kaarten geworden. Ik krijg regelmatig de vraag of ze te koop zijn maar helaas ik moet jullie teleurstellen.

Aura-Soma kleurenflesjes online reading. Klik op de ronde knop in het midden om te beginnen. Daarna klik je op de flesjes die je hebt gekozen en kun je onder click here and use this menu (zie de grijze balk onder de flesjes) lezen over de betekenis. Beetje ingewikkeld maar met een beetje geduld lukt het wel.