oud en nieuw spel, goede voornemens spel

Het Oud en Nieuw spel is te koop in de webwinkel

 

Lieve mensen, ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben betekent in het afgelopen jaar. Zonder jullie geen SpeelseKunst! Het was een mooi jaar vol bijzondere belevenissen.

En nu óp naar 2015 met heel veel nieuwe plannen en ideeën. Ik heb er heel veel zin in en ik wens iedereen een geweldig mooi en inspirerend nieuw jaar!

Volg je hart, geloof in jezelf en maak je dromen waar. Zet een eerste stap, dan opent zich een nieuw pad voor je. Ik heb het zelf ervaren en ook al is het soms moeilijk en zwaar ik heb ontdekt dat als je nooit opgeeft en steeds weer op zoek gaat naar het vertrouwen in jezelf dat het dan gewoon lukt! Hier wat inspirerende tips om er een geweldig jaar van te maken. Zet ‘m op!

Ik heb een Oud & Nieuw spel gemaakt. Dit gezellige spel kun je spelen met Oud en Nieuw met een groep(je) mensen. Het lijkt een beetje op het Sinterklaas-spel met de dobbelstenen zoals je misschien wel kent. Het is leuk om samen het oude jaar door te nemen en te bedenken wat je in het nieuwe jaar gaat doen! Het spel is eenvoudig om te spelen.

Veel speelplezier en tot in 2015! 

Life is short break the rules